19 Ocak 2018 Cuma

BİR DOKUNUŞLA GELEN GÜZELLİK

Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komiyonu'nun organize ettiği 'plastik ve estetik cerrahideki yeni teknikler' konulu seminer Medical Park Hastanesi doktorlarından Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Dr. Süleyman Altınkaya'nın sunumları ile Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleşti.
Seminere Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ufuk Başer ve üyeleri, Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komiyonu Başkanı Nilgün ATEŞ ve üyeleri,  Tarsus Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerleri, sivil toplum kuruluşlarının üyeleriyle birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Seminer Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komiyonu Başkanı Nilgün Ateş'in açılış konuşması ile başladı. Ateş konuşmasında Sağlık Komisyonu'nun yaptığı çalışmaları anlatarak tüm katılımcılara teşekkür etti.
Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Dr. Süleyman Altınkaya 'plastik ve estetik cerrahideki yeni teknikler' konulu sunumunda estetiğin tanımını yaparak dolgu, botox, iple çekme, göz kapağı düşüklüğü, yarık dudak, meme küçültme, meme büyültme, meme dikleştitme, benler, burun estetiği konuları ile ilgili bilgilendirme yaptı. Estetik ve plastik cerrahisindeki yenilikleri, uygulama amaçlarını ve kimlere uygulanabileceğini anlatarak estetik müdahale ile kişilerin kendi güzelliklerinin farkına vardığını ve depresyondan kurtulduğunu söyledi.
Katılımcalardan gelen soruların yanıt bulduğu seminer Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komiyonu Başkanı Nilgün Ateş'in Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Dr. Süleyman Altınkaya'ya çiçek takdimi ve memnuniyet duyguları ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder