20 Ocak 2018 Cumartesi

BEN DE VARIM

Biz adını tarihe altın harflerle yazdırmış bir milletiz. Sünnisi Alevisiyle, Türkü Arabıyla, Kürdü Çerkeziyle vatan, bayrak, millet, ezan için tüm olumsuzluklara karşı kenetlenip zafer sancağını göndere çekmek adına mücadele ederiz.
Hiçbir güç bizi yıldıramaz. Zira bunun en güzel örneğini Çanakkale'de sergiledik. Çanakkale ruhunu geçmişten günümüze taşıdık, bu ruhla yaşadık, bu ruhu yaşattık. Ve şimdi yine bu ruhla Afrin(Zeytin Dalı) Harekâtını başlattık.
Kimimiz cephede savaşırken kimimiz de dua ordusu oluruz evimizde... Nerede ne yapmamız gerektiğini bilir milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarız. Vatan, bayrak, millet ve ezan için hiç düşünmeden canımızı ortaya koyarız.
Şimdi sesimi duyun lütfen!... Her ne kadar dua ordusunun mensubu olsamda bende cephedeki Şanlı Ordumuz'un yanında hiç düşünmeden yer almak isterim!... Bu yolda lime lime olsada canım, vatan, bayrak, millet ve ezan için ben de varım!...
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder