22 Temmuz 2023 Cumartesi

TARSUS İDMAN YURDU 2023-2024 FUTBOL SEZONUNA AZİM VE KARARLILIKLA BAŞLADI

TFF 3. Lig  Birinci Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu 2023-2024  futbol sezonu hazırlıklarına başladı. 

Teknik Direktör İbrahim İnan ile anlaşma sağlayan Tarsus İdman Yurdu Mahmut Metin ve Ahmet Çelik'i teknik direktör yardımcı antrenörlüğüne Derviş Darende'yi ise kaleci antrenörlüğüne getirdi. 

Tarsus İdman Yurdu transfer dönemine hızlı bir giriş yaparak eksik bölgelerini hızlıca tamamladı. Stoper Cemal Kavalcı, Stoper Şehmuz Durak, Sağ Bek Metehan Kavalcı, Orta Saha Mustafa Köseoğlu, Kaleci Mustafa Öztürk, Santrafor Ramazan Zengin, Sağ Bek Emirhan Ünal, Orta Saha Mert Özdestici, Orta Saha Mert Canpolat, On Numara Berkay Çetin, Stoper Melih Şen, Kaleci Samed Karataş, Stoper Serat Korkmaz, Santrafor Erdem Türkmen, Orta Saha Ziya Güven, Kanat Şervan Talay, Forvet Arkası-Orta Saha Abtullah Akboğa, Kenar Ayetullah Kalkan, Orta Saha Mustafa Özcan, Kanat Hasan İlhan, Orta Saha Ümitcan Balcı ve Santrafor Yiğit Eren Elmas ile anlaşma sağladı.

Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde sabah ve akşam çift antrenman ile büyük bir azim ve kararlılıkla çalışmalarını yapan Tarsus İdman Yurdu 2023-2024 Sezonu 1. Etap Nevşehir Kamp Kadrosu'nda ise İlksen Kuttekin, Mustafa Öztürk, Mansur Darende, Muhammed Sedat Küçükoğlu, Cemal Kavalcı, Şehmuz Durak, Melih Şen, Mert Özer, Kayra Can Yavuz, Emre Kara, Yunus Davarcı, Tugay Cicili, Metehan Kavalcı, Mert Özdestici, Ziya Güven, Mustafa Köseoğlu, Berkay Çetin, Hüseyin Tulgar, Seyhan Taş, Yusuf Can Pürçek, Ömerhan Çıldır, Necat Beyaz, Erhan Kılınç, Necati Sanga, Ayetullah Kalkan, Can Canşen, Sinan Yeşilot, Hasan İlhan, Ferhat Kankılıç, Arda Çetiner, Şervan Talay, Yusuf Eren Arıca ve Yiğit Eren Elmas yer aldı.

2023-2024 Futbol Sezonu'nun 1. Etap Nevşehir Kampı'nın ilk antrenmanını gerçekleştiren Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan yaptığı açıklamada teknik heyetin ve futbolcuların istekli ve arzulu olduğunu belirterek Nevşehir Kampı'nın Tarsus İdman Yurdu için en doğru en hayırlı bir şekilde geçmesini diledi. Umutlu olduklarını söyledi. Herkesi Tarsus İdman Yurdu'na destek olmaya davet etti. 

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu yaptığı açıklamada 2023-2024 Futbol Sezonu'nda iç saha maçlarının oynanacağı Burhanettin Kocamaz Tesisleri’nde yapılacak olan reklam panolarına reklam vererek destek olmak isteyenlerin İbrahim Halil Küçükoğlu 0532 483 16 72, Zülfikar Polat 0541 584 02 24, Yakup Eryiğit 0530 689 33 02 ile iletişim kurabileceğini ifade etti. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder