12 Temmuz 2023 Çarşamba

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GAMZE HAYALİNE KAVUŞTU

Tarsus'ta sosyal medya üzerinden faaliyetlerini yürüten Tarsuslu Hamarat Hatunlar Grubu özel gereksinimli Gamze'yi düzenlenen düğün etkinliği ile hayaline kavuşturdu.

Etkinliğe, Tarsuslu Hamarat Hatunlar Grup Başkanı Melike Şahin ve Üyeleri, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ve Üyeleri, Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ve Üyeleri, Tarsus Nüfus Müdürü Aynur Taşyürek, Tarsus Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Akşanlı, basın mensupları ile birlikte özel gereksinimli bireylerin farkında olanlar katıldı. 

Gelinlik giyme hayaline düzenlenen düğün etkinliğinde kavuşan özel gereksinimli Gamze'nin mutluluğu yüzünden okundu. En ince ayrıntının düşünüldüğü düğün etkinliğinde kınası yakılan ve gelin kuşağı bağlanan özel gereksinimli Gamze davetliler ile birlikte eğlencenin tadını çıkardı. Gamze'nin mutluluğuna şahit olanlar duygusal anlar yaşadı.

Hayallerin mutluluğa, mutluluğun duygusal anlara dönüştüğü, 'hiçbir şey engel değildir ışıldamasına bir çift gözün ve hiç kimse engelli değildir yüreğinde sıcaklığını hissediyorsa sevginin' mesajının sunulduğu düğün etkinliği tüm katılımcılardan tam not aldı. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder