2 Haziran 2023 Cuma

UNUTULMAYAN NAĞMELER KOROSU 'PANDEMİYE İNAT, YAŞASIN SANAT' DEDİ

Mersin Alzheimer Derneği-Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun bir Avrupa Birliği Projesi olan ve CultureCIVC: Kültür Sanat Destek Programı tarafından finanse edilen ‘Pandemiye İnat Yaşasın Sanat’ projesi kapsamında 'Depremzede Alzheimer-Demans Hastaları' yararına düzenlediği konser Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.

Pandemiye İnat Yaşasın Sanat' projesi süresince her hafta Perşembe günleri Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde çalışmalarını sürdüren Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu-Unutulmayan Nağmeler Korosu fiziksel, zihinsel ve sanatsal aktif yaş alma faaliyetlerinin ve çalışmalarının sosyal sorunların özellikle yaş almış çınarlar üzerindeki etkisini azaltarak toplumsal bütünleşmeyi sağladığına vurgu yaptı. 

Yaptığı proje ve çalışmalarla her kesimden insanın beğenisini kazanan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu bünyesinde kurduğu Unutulmayan Nağmeler Korosu ile müziğin iyileştirici gücüne bulduğu her fırsatta dikkat çekti. 'Pandemiye İnat Yaşasın Sanat' projesi ile de tüm dikkatleri toplamayı başaran Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu düzenlediği konser ile bir başarıya daha imza atmanın onurunu yaşadı. 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu-Unutulmayan Nağmeler Korosu'nun Şef Hasan Basri Üstün yönetiminde Tarsus Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlediği konserde koristlerin ve solistlerin seslendirdiği bir birinden güzel şarkılarla katılımcılar müziğin keyfini çıkardı. Her bir notada bir damla huzur ve mutluluk bulan katılımcılar unutulmayacak günün mimarı Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu-Unutulmayan Nağmeler Korosu'nu ayakta alkışladı. Konserde, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu adına Aile Hekimi Dr. Esin Esen Delibaş tarafından dernek ve proje ile ilgili bilgilendirme yapılırken, Şef Hasan Basri Üstün ve Sunucu Ahmet Karagözlü'ye çiçek takdim edildi. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder