18 Haziran 2023 Pazar

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU'DAN BABALAR GÜNÜ'NDE ANLAMLI ZİYARET

Tarsus Kaymakamlığı 'Babalar Günü' dolayısıyla Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde Tarsus Protokolü'nün ve Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla Tarsus'un muhtelif mahallelerinde kutlama ziyareti düzenledi. 

Duygusal anların yaşandığı kutlama ziyareti kapsamında Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus Protokolü ve Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ile birlikte Şehit Murat Erten'in babasını, Gazi Polis Memuru Mehmet Kurt'u, iki evladına hem annelik hem babalık yaparak çevresine örnek olan Kamuran Keleş’i ve Yeşilçam'ın emektar sinema oyuncusu Cevdet Arıkan’ı ikamet ettikleri Tarsus'taki evlerinde ziyaret ederek 'Babalar Günü'nü kutladı.

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde 'Babalar Günü' dolayısıyla düzenlenen kutlama ziyaretinde babanın toplamdaki yeri ve önemine dikkat çekildi. Evladı olsa da olmasa da yaşadığı toplumda baba rolünü hakkıyla üstlenmiş bireylere karşı vefa borcu olduğu hatırlatıldı. 

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde 'Babalar Günü' dolayısıyla düzenlenen kayda değer ve anlamlı kutlama ziyaretinde Türk Bayrağı, çiçek ve hediye takdimi yapıldı. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder