27 Haziran 2023 Salı

TARSUS KAYMAKAMLIĞI'NIN ZİYARET ETKİNLİĞİ AREFE GÜNÜ'NÜN MANEVİ ATMOSFERİNDE GERÇEKLEŞTİ

Tarsus Kaymakamlığı'nın Kurban Bayramı dolayısıyla 'Bayramlaşma Programı' kapsamında düzenlediği 'Ziyaret Etkinliği' Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu nezdinde oluşturulan takvim doğrultusunda, 'Arefe Günü'nün manevi atmosferinde gerçekleşti. 

Kurban Bayramı dolayısıyla 'Bayramlaşma Programı' kapsamında Arefe Günü gerçekleştirilen Ziyaret Etkinliği'ne Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Protokolü, şehit ve gazi aileleri ile birlikte vatandaşlar katıldı. 

'Bayramlaşma Programı' kapsamında gerçekleştirilen 'Ziyaret Etkinliği'nde Tarsus Şehitliği ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim Tilaveti yapıldı, ardından dua edilerek tüm şehitler sevgi ve minnetle anıldı..Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ve Tarsus Protokolü ile birlikte Garnizon Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personelleri tarafından şehit ve gazi aileleri, yaş almış çınarlar, yetim ve öksüz çocuklar ziyaret edildi. Hediye takdimi yapılarak bayramları kutlandı. 

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu 'Ziyaret Etkinliği'nde yaptığı açıklamada;"

Bayramlar halkımızın büyük-küçük demeden hep birlikte heyecanla beklediği, büyük coşkuyla kutladığı, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erdiği, sevgi, dostluk ve kardeşliğin, birlik ve beraberliğin öne çıktığı güzide günlerdir. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte Kurban Bayramı'nı kutlar, her gününüzün bir bayram sevinci içinde, sağlıklı, mutlu ve başarılı geçmesini dilerim" dedi. 


Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder