26 Haziran 2023 Pazartesi

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU'DAN ANLAMLI BAYRAM MESAJI

Tarsus Kaymakamı ve Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Başkanı Kadir Sertel Otcu Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Otcu yayınladığı anlamlı kutlama mesajında;

"Toplum olarak bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin sevincini yaşıyoruz. Sosyal hayatımızda önemli bir yeri bulunan bayramlarımız; üzüntülerin, kırgınlıkların, sıkıntıların unutulduğu, sevinçlerin arttığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, umutların yeşerdiği özel günlerdir. Dünyanın içinde bulunduğu kaotik süreçte milletçe birlik ve beraberlik içinde olmamız önemlidir. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmemize vesile olan, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramın gerçek manada 'kutlu' olabilmesi için başta yakınlarımız olmak üzere, kimsesiz, hasta, yaşlı, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı sevindirelim, ziyaret ederek gönüllerini alalım. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi.

Tarsus Kaymakamlığı bünyesinde başarılarılı proje ve çalışmalara imza atan, her fırsatta birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı sunan, Tarsus Halkı'na bayramlarda hoş bir seda yaşatan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu'nun başkanlığını yaptığı Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu geçtiğimiz günlerde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından Türkiye genelinde en fazla etkinlik yapan kurul olarak belirlendi. Bu haberle kurul üyeleri bayram sevinci yaşadı. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder