26 Haziran 2023 Pazartesi

TARSUS İDMAN YURDU TEKNİK DİREKTÖR İBRAHİM İNAN İLE ANLAŞMA SAĞLADI

TFF. 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktör İbrahim İnan ile anlaşma sağladı. 

Teknik Direktör İbrahim İnan ile anlaşma sağlayan Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri kurulacak futbolcu kadrosu için durum değerlendirmesi yapmak ve fikir alışverişinde bulunmak için anlaşma sonrası bir araya geldi. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Güçlü bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirterek gerekli çalışlamaları sürdürdüklerini söyledi. 

Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü İbrahim İnan ise yaptığı açıklamada “25 yıldır Tarsus İdman Yurdu takımımızda yetenekli futbolcularımızı kazanmak anlamında yetersiz kalınmıştır. Gençlerimizi doğru değerlendiremedik. Bu sezon önceliğimiz iyi bir ekip kurarak başarıya emin adımlarla gitmek olacaktır. Tarsus İdman Yurdu taraftarları yanımızda oldukça başaramayacağımız hiçbir şey olmayacaktır. 'Vefa' örneği gösterecek bir ekiple 'feda' edilecek zamanlarla başarı kaçınılmaz olacaktır” dedi. 

06.06.1976 doğumlu olan Teknik Direktör İbrahim İnan eski profesyonel futbolcudur. Geçmişte Ordu Takımı'nın da kaptanlığını yapmıştır. Yaklaşık olarak 20 yıldır hocalık görevi yapan Teknik Direktör İbrahim İnan çalıştığı birçok yaş grubuna da şampiyonluk yaşamıştır. Gençlerle çalışma konusunda da başarılı olan ve gençleri tercih eden Teknik Direktör İbrahim İnan idman kültürünü iyi bilen biridir ve akademik anlamda da çalışmalarını hala sürdürmektedir. Şu anda UEFA-A diploması bulunan Teknik Direktör İbrahim İnan yeni dönemde Tarsus İdman Yurdu ile birlikte çalışmalarına devam edecektir.

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder