25 Ocak 2023 Çarşamba

'TÜKENMİŞLİK SENDROMU' KONULU SUNUM GERÇEKLEŞTİ

'İNSAN KENDİSİNE VAKİT AYIRDIĞI SÜRECE MUTLU OLUR' 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Doktor Sunumları' kapsamında düzenlediği 'Tükenmişlik Sendromu' konulu sunum Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti. 

Alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte aktif yaş almanın, sosyal yaşamın ve sağlığının kıymetini bilenlerin katılımı ile gerçekleştirilen 'Tükenmişlik Sendromu' konulu sunum Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu Temsilcisi Serap Kerimoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Serap Kerimoğlu konuşmasında Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun yaptığı proje ve çalışmalardan bahsetti. Alzheimer hastalığı ile ilgili bilgilendirme yaparak katılımcılara teşekkür etti. 

Psikolog-Aile Danışmanı Öykü Doğa Çınar sunumuna 'Tükenmişlik Sendromu'nun tanımını yaparak başladı. 'Tükenmişlik Sendromu'nun tanısı, belirtileri, nedenleri, evreleri ve tedevi yöntemlerini çözüm önerileri ile birlikte anlattı. Alzheimer hasta yakınlarına tavsiyelerde bulundu. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. 

İnsanın kendisine vakit ayırdığı sürece mutlu olacağının vurguladığı 'Tükenmişlik Sendromu' konulu sunum hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN 

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder