10 Ocak 2023 Salı

TARSUS GÖKKUŞAĞI EĞİTİM KURUMLARI'NDAN MEDYA MENSUPLARI DERNEĞİ(MEDYAD)'NE ZİYARET

Tarsus Gökkuşağı Eğitim Kurumları '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla Medya Mensupları Derneği(MEDYAD)'ni ziyaret etti.

Ziyarette, Medya Mensupları Derneği(MEDYAD) Başkanı Okan Çalışkan ve üyeleri Tarsus Gökkuşağı Eğitim Kurumları öğretmenleri ve öğrencileri ile yakından ilgilendi. Gazeteci-Yazar Yakup Boncuk tipo ve ofseti sosyal yaşamdan örnekler vererek çocuk diliyle anlattı. Gazetecilerin yaşamından kesitlerin bulunduğu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü slaytı izlettirildi. Medya Mensupları Derneği(MEDYAD) üyelerinin ve Tarsus Gökkuşağı Eğitim Kurumları öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hoşşa vakit geçirdiği ziyarette günün anlam ve önemine dair hasbihal edildi. Öğrencilere Medya Mensupları Derneği(MEDYAD) tarafından gazete verildi. 

Masum kalplerin gazetecilerle buluştuğu ziyaret, Medya Mensupları Derneği(MEDYAD) Başkanı Okan Çalışkan'ın Tarsus Gökkuşağı Eğitim Kurumları'na Atatürk Tablosu ve Türk Bayrağı takdimi ile birlikte Tarsus Gökkuşağı Eğitim Kurumları'nın hazırladığı hediyelerin Medya Mensupları Derneği(MEDYAD)'ne verilmesi ile son buldu.


Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder