11 Ocak 2023 Çarşamba

TARSUS İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU OCAK AYI TOPLANTISI TARSUS TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞINDA YAPILDI

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Ocak Ayı Toplantısı Tarsus Kaymakamı-İlçe İnsan Hakları Kurul Başkanı Kadir Sertel Otcu nezdinde Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Meclis Salonu’nda İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nin katılımıyla yapıldı.

Toplantı 2023 yılında görev alan kurul üyelerinin tanıtılması ile başladı. Tarsus Kaymakamı-İlçe İnsan Hakları Kurul Başkanı Kadir Sertel Otcu İlçe İnsan Hakları Kurulu ile ilgili bilgilendirme yaptı. İlçe İnsan Hakları Kurulu bünyesinde yapılan proje ve çalışmalardan bahsetti. İyilik hareketi ile ilgili açıklamada bulundu. 

Toplantıda, Kasım Ayı'nda alınan kararlar doğrultusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Evde Eğitim Hizmeti ile ilgili sunum yapıldı. 2023 Yılı Eylem Planı ve Çalışma Takvimi'ne göre alınan karar doğrultusunda Şubat ve Mart aylarında yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişare edildi. Tarsus'ta faaliyet gösteren okullardaki İnsan Hakları Kulüpleri'nin amacı ve yapması gereken çalışmalarla ilgili bilgi verildi. 

Toplantı, İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nin önerileri ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder