1 Ocak 2023 Pazar

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU TARSUS HALKI'NA KAYDA DEĞER BİR YENİ YIL ANISI BIRAKTI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus'un muhtelif yerlerinde yeni yılı umutla bekleyen her kesimden yüreği ziyaret ederek temennilerini iletti. Çiçek hediye etti. 

Yeni yıla dakikalar kala Tarsus sokaklarını büyük bir sevgi ve özveriyle adımlayan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus Devlet Hastanesi'ni, Tarsus Lütfi Can Polis Merkezi'ni, Tarsus Huzurevi'ni, Tarsus İtfaiye Teşkilatı'nı, Yenice Jandarma Karakolu'nu, Çamtepe (Doğu-Batı) Gişeleri ile D-400 Uygulama Noktaları'nı ziyaret etti. Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu Tarsus Protokolü ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla yakından ilgilendi. Muhabbetin dem vurduğu ziyaretlerde vatandaşlar yeni yılı Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu ile karşılamanın mutluluğunu yaşadı.

Tarsus Halkı'na kayda değer bir yeni yıl anısı bırakan Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu yeni yıl dolayısıyla sunduğu mesajda;

"Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır 2022 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla yeni bir yıla giriyoruz.

2022 yılında dünya genelinde yaşanan kaotik süreç maalesef  hepimizi etkiledi 2023 yılında; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliği en büyük dileğimizdir. Geride kalan 2022 yılının muhasebesini yaparken, 2023 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir. Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Tarsus’ta bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır.

2023 yılında da “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” düsturundan hareketle vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların dertleri ve sıkıntılarına çözüm aramaya devam edeceğiz. Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, saygıdeğer Tarsusluların, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım" dedi. 







Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder