21 Ocak 2023 Cumartesi

SEVTAP İNAL'IN KADRAJINDAKİ KADINA DAİR KONUŞULDU

Tarsus Kent Konseyi ve Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin birlikte düzenlediği 'Kadına Dair Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi' Tarsus Günel Baykal Toplantı ve Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

'Kadına Dair Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi' Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu'nun selamlama konuşmasının ardından Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencisi İsmail Enis Anıtoğlu'nun müzik dinletisi ile başladı.

Fotoğraf Sanatçısı Sevtap İnal(EFIAP) 'Kadına Dair Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi'ne kendini tanıtarak başladı. Yaptığı ve yer aldığı çalışmalardan bahsederek 'Kadına Dair Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi'nde yer alan kadın fotoğraflarının hikayesini anlattı. Fotoğraf Sanatçısı Sevtap İnal (EFIAP) farklı ülkelerden kadrajına yansıyan farklı kadın profillerini bir araya getirmek için verdiği mücadeleyi ve bu süreçte olumlu-olumsuz yaşadıklarını dile getirdi. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Fotoğraf Sanatçısı Sevtap İnal'ın (EFIAP) kadrajındaki 'Kadına Dair' konuşulan 'Fotoğraf Gösterisi ve Söyleşisi' çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Tarsus Kent Konseyi Başkanı Ayşegül Butcher ve Tarsus Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu'na düzenledikleri 'Kadına Dair Fotoğraf Sunumu ve Söyleşisi' için çok teşekkür ederim. Sosyal sorumluluk bilinciyle insanları bilgilendirme amaçlı düzenlenen sunum, söyleşi ve konferans gibi programlara duyarlılık göstererek katılanların sayısının çok olmasını dilerim. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder