12 Ocak 2023 Perşembe

BEYAZ BASTON GÖRME ENGELLİLER HAFTASI DOLAYISI İLE TARSUS'TA FARKINDALIK ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Tarsus Engelliler Platformu'nun 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlediği farkındalık etkinliği Tarsus Protokolü'nün, kurum, kuruluş, oda ve dernek temsilcileri ile birlikte basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti. 

Etkinlik, Tarsus Yarenlik Alanı'nda Tarsus Görme Engelliler Dernek Başkanı Fikri Topuz'un günün anlam ve önemini anlatan basın açıklaması ile başladı. Fikri Topuz basın açıklamasında 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası'nın tarihçesi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Görme engellilerin yaşadığı sıkıntıları dile getirerek toplumun görme engellilere karşı sorumluluklarını hatırlattı. Etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlik kapsamında Yarenlik Alanı'nda beyaz baston ve göz bandı ile farkındalık yürüyüşü yapıldı. Tarsus Kültür Parkı'ında müzik dinletisi yapıldı. Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan tarafından günün anlam ve önemini anlatan konuşma yapıldı. 


Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder