29 Aralık 2021 Çarşamba

TARSUS'UN DEĞERİ BOYACI HASAN MAKTAY ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI

Yenises Gazetesi Muhabiri-Gazeteci Fırat Maktay'ın babası Tarsus'un değerlerinden Boyacı Hasan Maktay ölüm yıldönümünde Kur'an-Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve dualarla kabri başında anıldı.

Yardım ettiği öğrencilerle anılan Tarsus'un değerlerinden Boyacı Hasan Maktay Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan'ın okuduğu Kuran'ı Kerim Tilaveti ve Tarsus Müftülüğü Görevlisi Musa Kandemir'in ettiği dualarla kabri başında anıldı.

Tarsus Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Nuh Özkan anma töreninde yaptığı konuşmada gençlerin toplum üzerindeki etkisini anlatarak gençlere sahip çıkılması gerektiğine vurgu yaptı. Okumakta zorluk çeken öğrencilere yardım edilmesi gerektiğini hatırlatarak Tarsus'un değeri Boyacı Hasan Maktay'ın yardım ettiği öğrencilerin farklı meslek alanlarında ülkesine hizmet verdiğini hatırlattı. Gençlere sahip çıkılması ve öğrencilere yardım edilmesi bir ülkenin geleceğine yapılan yatırımdır dedi. Namaz ve güzel ahlaktan bahsederek dua etti.

Tarsus'un değeri Boyacı Hasan Maktay'ın anısına ölüm yıldönümünde Yasîn-i Şerif Kitabı dağıtıldı. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder