25 Aralık 2021 Cumartesi

TİY TEKNİK DİREKTÖRÜ GÜRSES KILIÇ BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

TFF 2. Lig beyaz grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Gürses Kılıç Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü ile ilgili durum değerlendirmesi yaparak tekrar dirilişi sağlamak için hedeflenen ve yapılması planlanan çalışmalardan bahsetti. İstenilen şampiyonluğa ulaşmak için sivil toplum kuruluşlarının, ilçe protokolünün, halkın, taraftarların, futbolcuların ve Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu'nun bütünlüğü sağlaması gerektiğini söyledi. Bir takımın başarısının sezon başında belirlediği hedeflere, aldığı kararlara, oluşturduğu çalışma takvimine ve yaptığı hazırlıklara bağlı olduğunu belirtti. Futbolculardaki aidiyet duygusunu, taraftarlardaki sahiplenme olgusunu harakete geçirmenin kulüp üzerindeki etkisine dikkat çekti. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'ndeki eksikliklerin tespit edilip en kısa zamanda giderilmesi gerektiğini belirtti. Devre arası transfer zorluğunu dile getirerek hafta sonu oynanacak olan Bucaspor 1928 maçı ile ilgili açıklama yaptı. Basın mensuplarından gelen soruları yanıtladı. Katılımcılara teşekkür etti. 

Toplantı öneri ve temennilerle son buldu. 

Emine KUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder