26 Aralık 2019 Perşembe

ÜLKER AYDIN PALYATİF BAKIM BİRİMİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Engelli Bakım Merkezi'nin yapımını tamamladığı Palyatif Bakım Birimi düzenlenen törenle  hizmete açıldı.
Törene, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünzile Kuru, Tarsus Belediyesi Özel Kalem Müdürü Nihat Çapar, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Engelli Bakım Merkezi görevlileri ve gönüllüleri, Tarsuslu hayırsever Ülker Aydın, Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi gönüllüleri, Mezitli Gülbahar Özmen Aktif Yaş Alma Evi gönüllüleri ile birlikte davetliler katıldı.
Tören, Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge'nin açılış konuşması ile başladı. Prof. Dr. Aynur Özge konuşmasında Alzheimer Derneği bünyesinde yapılan proje ve çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparak bu proje ve çalışmalara destek veren herkese teşekkür etti. Ülker Aydın Palyatif Bakım Birimi, 41. Avrasya Maratonu ve sağlık dünyasının Oscar'ı kabul edilen Doktorclub Awards ödülü ile ilgili duygularını dile getirerek desteklerinden dolayı Tarsuslu hayırsever Ülker Aydın'a, Alzheimer Derneği üyeleri ve gönüllülerine teşekkür etti.
Açılış konuşmasının ardından Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Engelli Bakım Merkezi tarafından hazırlanan plaket Tarsuslu hayırsever Ülker Aydın'a takdim edildi. 41. Avrasya Maratonu'na katılanlara teşekkür belgeleri verildi. Doktorclub Awards kapsamında 19 kategoride 187 başvuru arasında Prof. Dr. Aynur Özge'nin hazırladığı 'Alzheimer İçin Basamaklı Çözüm Modeli Projesi'nin aldığı 'Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü' tüm katılımcılara tanıtıldı.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Özel Engelli Bakım Merkezi üyelerinin ve gönüllülerinin hazırladığı el emeği göz nuru ürünlerin ve lezzetlerin sergilendiği törende, kutlama pastası kesilerek hazırlanan ikramlar katılımcılara sunuldu.
Tören, Ülker Aydın Palyatif Bakım Birimi'nin açılış kurdelesinin kesiminin ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder