20 Aralık 2019 Cuma

PROF. DR. AYNUR ÖZGE BİR BAŞARIYA DAHA İMZA ATTI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şube Başkanı ve Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aynur Özge Türkiye'nin Sağlık Ödülleri Etkinliği olan Doktorclub Awards kapsamında 'Alzheimer İçin Basamaklı Çözüm Modeli' proje konusu ile 2019 yılının 'Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülüne layık görüldü.
Ülkemiz genelinde sağlık profesyonellerinin, sağlık alanında hizmet veren kurum, kuruluşlar ve endüstri temsilcilerinin yaptıkları özverili çalışmalarını sektör paydaşlarına duyurduğu, bilgi birikimlerini ve deneyimlerini sergilediği, meslektaşları ve sektör profesyonelleri ile bir araya gelme fırsatı bulduğu 'Doktorclub Awards Türkiye'nin Sağlık Ödülleri Etkinliği'nde 'Sosyal Sorumluluk Projesi' ödülüne layık görülen Prof. Dr. Aynur Özge'nin başarısı tüm Alzheimer Derneği üyeleri tarafından sevinçle karşılandı.
Ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını daha iyiye ve daha kaliteliye yönlendirmek, sağlık hizmet sunumunda yenilikçi fikirlerin ortaya konup uygulamaya geçirilmesini teşvik etmek, sektörde farklılık ve farkındalık oluşturarak öne çıkan proje, araştırma ve uygulamaların artmasına katkıda bulunmak amacıyla organize edilen Doktorclub Awards 2019'da 19 kategoride 187 başvuru yapıldı, 20000 hekim oylamaya katıldı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder