26 Aralık 2019 Perşembe

ŞUSŞAL BABAMLA KİTAP OKUYORUM ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi '7'den 70'e Mersin Okuyor Etkinliği' kapsamında, öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla 'Babamla Kitap Okuyorum Etkinliği' düzenledi.
Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Keskin, Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi Müdürü Osman Kaçan, müdür yardımcıları, öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan Müdür Yardımcısı İbrahim Kamar Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nde 3 yıldır yürütülmekte olan okuma grubu etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme yaparak tüm öğrencileri gruba katılmaya davet etti. Kitap okumanın önemine vurgu yaparak öğrencilerde kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için velilere ve öğretmenlere büyük sorumluluklar düştüğünü hatırlattı. Tüm katılımcılara teşekkür etti.
'7'den 70'e Mersin Okuyor Etkinliği' tanıtım sunumunun izlettirildiği etkinlik, Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kitapların katılımcılara dağıtılması ve memnuniyet duyguları ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder