16 Ocak 2019 Çarşamba

TÜRK KIZILAY İLE BİR DAMLA HUZUR

Türk Kızılay Tarsus Şubesi Tarsus Huzurevi'nde yaşlılara moral ve destek olmak adına 'Türk Kızılay ile Bir Damla Huzur' etkinliği düzenledi.
Etkinliğe Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri, Türk Kızılay Tarsus Şube Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru ve üyeleri, Tarsus Folklör Araştırma Derneği Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu ve üyeleri, Tarsus Huzurevi Müdüresi Nur Özdağ, Tarsus Huzurevi personelleri ile birlikte huzurevinde kalan yaşlılar katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan Türk Kızılay Tarsus Şube Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru Tarsus Huzurevi'nde ikamet eden yaşlılara huzurlu bir atmosfer oluşturarak onlarla dostça vakit geçirmek, yalnızlıklarına hoş bir seda bırakmak, gözlerinde umut, dudaklarında tebessüm, yanaklarından süzülen sevinç gözyaşları olmak adına 'Bir Damla Huzur' etkinliğini düzenledik dedi. Etkinliği her ay düzenli olarak Tarsus Huzurevi'nde düzenleyeceklerini hatırlatan Türk Kızılay Tarsus Şube Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru etkinliğe katılan ve etkinliğe emeği geçen herkese teşekkür etti.
Tarsus Folklör Araştırma Derneği'nin seslendiği türkülerle renklenen etkinlik Tarsusi Serpil Kafe işletmecisi Serpil Demir'in hazırladığı Tarsus'un yöresel lezzeti 'Kaynar İçeceği'nin tüm katılımcılara ikram edilmesi ve Türk Kızılay Tarsus Şube Başkanı Arş. Yazar Kemal Duru'nun Tarsus Folklör Araştırma Derneği Başkanı Melek Sezer Anıtoğlu'na plaket takdimi ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder