18 Ocak 2019 Cuma

ŞEHİT UMUT SAMİ ŞENSOY'UN SESLERİ

Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin birlikte hazırladığı 'Şehit Umut Sami Şensoy'un Sesleri' 'Ayrılık Şarkısı' proje videosu görücüye çıktı.

Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Erkan Kılıç yaptığı açıklamada; "Projenin bitmesinden mutluluk duyuyorum. Bu proje ile Tarsus'un tanıtımını yapmayı, okulumuza adı verilen Şehit Umut Sami Şensoy'u anmayı, öğretmenlerimizi öğrencilerimizle kaynaştırmayı, öğrencilerimizin yeteneklerini keşfetmesini sağlayarak okulumuzun vizyonunu ve misyonunu ileri dereceye taşımayı amaç edindik. Amatör değil de biraz daha profesyonel olması için müzikleri stüdyoda yaptık. Kamera çekimlerine ve montajlara da ayrı bir önem verdik. Projede görev alan değerli öğrencilerime ve öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Bizi bu projede yalnız bırakmayan 'O Ses Türkiye' finalistleri Yener Bulut ve Ümit Durak'a, stüdyoda ve şarkının aranjesinde emeğini ve ilgisini eksik etmeyen arkadaşım Mehmet Özkeleş'e, projeye verdiği maddi ve manevi desteklerinden dolayı Osman Kaçan'a, videonun kamera ve montajını yapan öğrencimiz Muhammed Enes Üğe'ye çok teşekkür ederim. Kusurlarımız ve eksiklerimiz varsa affola. İyi seyirler." dedi.

Görücüye çıkan 'Şehit Umut Sami Şensoy'un Sesleri' 'Ayrılık Şarkısı' proje videosunun büyük ilgi göreceği ve beğeni alacağı ümit ediliyor.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder