9 Ocak 2019 Çarşamba

İMECE MUTFAK'TA TOPALAK ÇORBASI BEĞENİ ALDI

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun 15 günde bir organize ettiği 'İmece Mutfak' etkinliğine yöresel lezzet 'Topalak Çorbası' damgasını vurdu.
'İmece Mutfak' etkinliğine alzheimer hastası ve hasta yakınları, Alzheimer Derneği üyeleri ve gönülleri ile birlikte sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleştirilen 'İmece Mutfak' etkinliğinde Tarsus Halk Eğitim Merkezi eğitmenlerinden Perihan Yüzer ve öğrencileri tarafından etkinliğe destek ve yöresel lezzetlerin tanıtımı amacıyla 'Topalak Çorbası' yapıldı.
Topalak Çorbası'nın beğeni aldığı 'İmece Mutfak' etkinliği Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun ve Tarsus Halk Eğitim Merkezi eğitmeni Perihan Yüzer ve öğrencilerinin hazırladığı ikramların katılımcılara sunulması, katılımcılardan gelen görüş ve önerilerin dinlenilmesiyle son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder