24 Ocak 2019 Perşembe

İYİLİK YAPMAK KANIMIZDA VAR


İyilikder Tarsus Şubesi, Türk Kızılay tarafından kış koşulları nedeniyle kan bağışının azaldığı ve kritik seviyeye geldiği bildirilen kan bağışı stoğunu arttırmak amacıyla İyilikder Genel Merkezi ve Türk Kızılay arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında Yarenlik Alanı'ndaki Türk Kızılay Kan Bağış Nokta'sında 'İyilik Yapmak Kanımızda Var' sloganıyla kan bağışı etkinliği düzenledi.
Etkinliğe Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Tarsus İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, Tarsus Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Sarman ve Mütevelli Heyeti, Türk Kızılay Tarsus Şube Başkan Yardımcısı Hasan Özöksüz ve üyeleri, İyilikder Tarsus Şube Başkanı Murat İnan ve üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, basın mensupları ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Etkinlikte konuşma yapan İyilikder Tarsus Şube Başkanı Murat İnan "Tarsus İyilikder olarak genel merkezimiz ile Türk Kızılay arasında gerçekleştirilen protokol kapsamında 71 il temsilciğinde yürütülen kan bağışı kampanyasına destek vermek amacıyla Yarenlik Alanı'ndaki kan verme merkezine gelmiş bulunmaktayız. Bir hafta boyunca tüm üyelerimizi ve gönüllerimizi kan bağışına davet ettik. Gün boyunca kan bağışı yaparak Türk Kızılay'a destek olacağız. Kan bağışı kampanyamız ilerleyen günlerde de devam edecek. Kan bağışı ile birbirimize muhtaç olduğumuzu öğrenmiş bulunmaktayız. 'İyilik Yapmak Kanımızda Var' sloganıyla iyiliği her tarafa yayacağız." diyerek kan bağışı kampanyasına destek verenlere teşekkür etti.
Etkinliğe katılanlara İyilikder tanıtım broşürü dağıtılırken Türk Kızılay Tarsus Şubesi tarafından da kan bağışının önemi anlatıldı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder