30 Ocak 2019 Çarşamba

BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ

Tarsus Gençlik Merkezi İlçe Müdürlüğü'nün Türk Kızılay desteği ile kış şartları nedeniyle kan bağışının azalmasından dolayı 'Biz Bitti Demeden Bitmez' sloganıyla düzenlediği 'Kan Bağışı Etkinliği' Mersin Tarsus Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda gerçekleşti.
Etkinliğe Türk Kızılay Tarsus Şube Başkan Yardımcısı Hasan Özöksüz ve üyeleri, Tarsus Gençlik Merkezi İlçe Müdür Vekili-Gençlik Merkezi Şefi Cafer Bozkurt ve üyeleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.
Tarsus Gençlik Merkezi İlçe Müdürlüğü adına konuşma yapan Kardelen Yirtlaz yaptığı açıklamada 'Gönülülük yılının ilk büyük hareketi olarak Türk Kızılay'a Gençlik Merkezleri tarafından gönüllü gençlerimiz ile Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'müze gelen kan bağışı ekiplerine destek olmak için bir araya geldik. Türk Kızılay ve Gençlik Merkezleri'nin ortak yürüttüğü kan bağışı kampanyasıyla kan verip, can olacağız. Her damla kan bir insanın hayattır. İnsanlık için kan verip bizlere destek olan Gençlik Merkezilerine ve Türk Kızılay'a teşekkür ediyorum. Biz bitti demeden bitmez.' dedi.
Etkinlikte kan bağışında bulunanlara Türk Kızılay ve Tarsus Gençlik Merkezi İlçe Müdürlüğü tarafından hazırlanan ikramlar sunuldu. Kan bağışı ile ilgili bilgilendirme yapıldı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder