16 Ocak 2019 Çarşamba

ŞİİR VE MÜZİK DİNLETİSİ'NDE DUYGULAR MUTLULUĞA VE HÜZNE BÜRÜNDÜ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin katkılarıyla Tarsus Belediyesi Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde Şiir ve Müzik Dinletisi düzenledi.
Dinletiye Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Ateş, İngilizce Öğretmeni Umut Özgürdal, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Cem Özbeyli ve öğrencileri, Alzheimer Derneği üyeleri, alzheimer hastası ve hasta yakınları ile birlikte gönüllüler katıldı.
Dinletide Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu adına konuşma yapan Meryem Keskinnişancı Alzheimer Derneği'nin kuruluş amacından bahsederek dernek bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Yapılacak olan proje ve çalışmalara da değinerek tüm katılımcılara teşekkür etti.
Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Ateş'de yaptığı konuşmada sivil toplum kuruluşlarının topluma kazanımlarını anlatarak okul olarak sosyal projelerde her zaman yer alacaklarını belirtti. Gençlerin ve yaşlıların toplumların varlık sebebi olduğunu hatırlattı. Düzenlenen şiir dinletisi ile gençleri ve yaşlıları bir araya getirerek sosyal sorumluluk bilincini harekete geçirmeyi hedeflediklerini söyledi. Dinletiye katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.
Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Umut Özgürdal'ın sunumu gerçekleştirilen Şiir ve Müzik Dinletisi'nde öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel şiirler ve müziklerle katılımcıların duyguları bazen mutluluğa bazende hüzne büründü.
Dinleti Gülserin Günaştı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun hazırladığı ikramların tüm katılımcılara sunulması ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder