20 Haziran 2018 Çarşamba

BİR DİLEĞİMİZ VAR


Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Mersin Milletvekili Adayı Dilek Uslu Var Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen ile birlikte siyatteki son gelişmelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Mersin Millet Vekili Adayı Dilek Uslu Var;  Mersin İl Kadın Kolları Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen ve Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Üyeleri ve gönüllülerinin katılımları ile Tarsuslu esnafları ziyaret ederek Cumhur İttifakı'nın önemini anlatttı. Kadınların aktif siyasette yer almasının ülke gelişimindeki rolüne vurgu yaptı.
Tarsuslu esnaflar Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Millet Vekili Adayı Dilek Uslu Var'ın yaptığı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "bir -Dileğimiz Var- o da mecliste daha çok kadın milletvekili görmektir" dediler.





Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder