28 Haziran 2018 Perşembe

HANIMELİ PAZARI AÇILIYOR


Tarsuslu kadınların el emeği göz nuru işlerini ve Tarsus'un yöresel lezzetlerini satışa sunmaları için Tarsus Belediyesi tarafından oluşturulan 'Hanımeli Pazarı Projesi' 2 Temmuz pazartesi günü Şehitishak Mahallesi'ndeki Turkuaz Kapalı Semt Pazarı'nda faaliyete geçirilecek.
Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener önderliğinde 'Hanımeli Pazarı Projesi'nde yer alan kadınlarla Turkuaz Kapalı Semt Pazarı'nda proje ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ürünlerin satışa sunulacağı stantların yerleri tespit edilerek 'Hanımeli Pazarı Projesi'nin faaliyete geçirileceği gün ile ilgili yapılması gerekenler hatırlatıldı.
Her pazartesi günü faaliyette olacak 'Hanımeli Pazarı Projesi'ne Tarsus Halkı'nın gerekli ilgiyi göstereceğine inandıklarını ifade eden Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener tüm Tarsus Halkı'nı 2 Temmuz pazartesi günü faaliyete geçecek olan 'Hanımeli Pazarı Projesi'ne destek olmaya davet etti.



Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder