26 Haziran 2018 Salı

BAŞARIDA UMUT KAPISI


Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi "The World is Bigger Than What You See On The Screen" projesi kapsamında Almanya'ya gitti.
"The World is Bigger Than What You See On The Screen" projesinin 2. ayağı olan Almanya'nın Amberg Şehri'ndeki toplantıya Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi'nden iki öğretmen ve iki öğrenci katıldı.
6 ülkeden toplam 11 öğretmen ve 14 öğrencinin katıldığı toplantıda sosyal medya ve onun toplum üzerine etkisi üzerine çalışmalar organize edilerek sosyal medyanın dili olan emojilerin ne kadar tanındığına dair katılımcılar sınava tabi tutuldu. 'Tablet ve cep telefonlarını sınıfta nasıl daha etkin bir şekilde kullanabiliriz' konulu etkileşimli seminer düzenlendi. Seminer sonrası katılımcılar tarafından video ve broşür hazırlandı.
"The World is Bigger Than What You See On The Screen" projesi kapsamında Almanya'nın eğitim sistemini inceleme ve tarihi turistik yerlerini gezme şansı yakalayan katılımcılar edindikleri bilgi ve tecrübeleri hazırlayacakları ders materyalleri ve videolar ile meslektaş ve arkadaşlarıyla paylaşacaklarını belirttiler.
Türkiye'yi Almanya'da temsil eden Tarsus Borsa İstanbul Şehit Umut Sami Şensoy Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri "The World is Bigger Than What You See On The Screen" projesi ile farklı kültürleri tanıma fırsatı bulduklarını, bu tür projelerin başarıya ulaşmada bir umut kapısı olduğunu ifade ederek projede emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder