5 Aralık 2017 Salı

DUYGUSAL SÜPRİZ


Tarsus Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği'nin ortaklaşa düzenlediği 'İşaret Dili Kursu'nda Halk Eğitim Merkezi Eğitmenleri'nden İşaret Dili Eğitmeni Bedia Dinçkuyucu ve Tarsus Alzheimer Temsilciliği üyeleri tarafından '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' ve '5 Aralık Kadın Hakları Günü' dolayısıyla 'İşaret Dili Kursu' kursiyerlerine süpriz program yapıldı.

Programın ilk bölümünde İşaret Dili Öğretmeni Bedia Dinçkuyucu tarafından kursiyer Fatih Yaylak ve tüm engelliler için Mersin Uluslararası Engelsiz Müzik Festivali'ne özel hazırlanmış 'Engel Tanımam' şarkısı ve Cumhurbaşkanlığı Engelliler Kamu Spotu işaret dili ile seslendirildi. Tarsus Alzheimer Temsilciliği'nin '3 Aralık Dünya Engelliler Günü'ne özel hazırladığı yaşpasta Fatih Yaylak tarafından kesildi.

Programın ikinci bölümünde Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği üyesi Serap Kerimoğlu tarafından '5 Aralık Kadın Hakları Günü'nün ve kadının toplumdaki önemi anlatılarak hazırlanan yaşpasta 'İşaret Dili Kursu' kursiyerleri tarafından kesildi.

Eğitmen Bedia Dinçkuyucu ve Tarsus Alzheimer Temsilciliği tarafından hazırlanan bu süpriz programda kursiyerler duygusal anlar yaşarken programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Program hazırlanan ikramların sunumu ve memnuniyet duyguları ile son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder