28 Aralık 2017 Perşembe

27 ARALIK'TA ELLER KONUŞTU HERKES DUYDU


Tarsus Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Temsilciliği'nin 27 Aralık Tarsus'un Kurtuluş Yıldönümü dolayısıyla Tarsus Belediyesi Yaşlı Yaşam ve Erinç Evi'nde ortaklaşa düzenlediği kutlama programı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Programa İlçe Sağlık Müdürü Füsun Kaleli, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve üyeleri, siyasi partilerin üyeleri, Alzheimer Derneği üyeleri, hastaları ve hasta yakınları, belediye personeli ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Temsilciliği adına açılış konuşmasını yapan Meryem Elvan Keskinnişancı Alzheimer Derneği'nin misyon ve vizyonundan bahsederek yapılan faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yaptı. 27 Aralık Tarsus'un Kurtuluşu'nun anlam ve önemine değinerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

Zumba Ekibi'nin yaptığı dans show ile eğlenceli dakikalar geçiren katılımcılar Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Temsilciliği İşaret Dili Korosu'nun işaret dili ile seslendirdiği 'Bir Başkadır Benim Memleketim' şarkısı karşısında duygusal anlar yaşarken konuşan elleri yürekten duymanın mutluluğunu yaşadılar.

Türk Sanat Musikisi Derneği'nin söylediği birbirinden güzel şarkılarla huzur bulan katılımcılar şarkılara eşlik ederek stres attılar.

Program Tarsus Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Tarsus Şubesi'nin Türk Sanat Musikisi Derneği'ne çiçek takdimi ve tüm katılımcılara ikramların sunumu ile son buldu.

Emine KUREN


Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder