20 Mart 2024 Çarşamba

YAŞ ALMIŞ ÇINARLARA MİNİK YÜREĞİNDE KOCAMAN YER VERENLER MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU'NU ZİYARET ETTİ

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri kapsamında Tarsus Kazım Taşkın İlkokulu öğretmenleri ve anasıfı öğrencileri her zaman ve mekânda aktif yaş almanın önemine dikkat çeken, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde yaş almış çınarlara ve Alzheimer hastalarına yönelik proje ve çalışmalar yapan Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarlarla yakından ilgilenen Kazım Taşkın İlkokulu'nun öğretmenleri ve anasıfı öğrencileri düzenledikleri etkinlikle yaş almış çınarların hoşça vakit geçirmelerini sağladı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'da Alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili bilgileri minik yüreklerin anlayacağı dilden aktardı. 

Ziyaret, Kazım Taşkın İlkokulu öğretmenleri ve anasıfı öğrencilerinin 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla hazırladıkları 'Minik Yüreğimde Kocamın Yeriniz Var' temalı çiçek buketlerini Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na ve Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nin müdavimi yaş almış çınarlarına takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder