9 Mart 2024 Cumartesi

ANILAR ÇİÇEK AÇTI FOTOĞRAF VE RESİM SERGİSİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği 'Anılar Çiçek Açtı Fotoğraf ve Resim Sergisi' ziyaretçi akınına uğradı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun ve Fotoğrafa Nakış Sanatçısı Yeşim Pektok'un fotoğrafa nakış tekniği ile hazırladıkları eserleri ile birlikte Birgül Otacı'nın karakalem çalışması ile hazırladığı eserlerinin yer aldığı sergi üç gün boyunca sanatseverleri ağırladı.

Sergide fotoğrafa nakış tekniği, alzheimer hastalığı ve hastası ile ilgili bilgilendirme yapılarak sanatın iyileştirici gücüne dikkat çekildi. Sergilenen eserlerin temaları ile birlikte eserlerin tarihi süreçte bıraktığı anılar sahipleri tarafından anlatıldı.

Serginin son gününde sergiyi ziyarete gelen Çağlayan Şehit İsmail Dinç Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'na ve sergiyi ziyarete gelen kadınlara çiçek dağıttı. 

Farklı gün ve mekânlarda yeniden beğeniye sunulması beklenen sergi Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun başarı ve takdir defterinde kayda geçti. 


Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder