23 Mart 2024 Cumartesi

TARSUS MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİ DERNEKLERİNİN TEMSİLCİLERİ İLE İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Müftülüğü Ramazan Ayı dolayısıyla Tarsus'ta faaliyet gösteren engelli derneklerinin temsilcilerine iftar programı düzenledi. 

İftar Programı'na Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Tarsus Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Abdulvahit Karabacak, Tarsus Engelliler Platformu Başkanı Dursun Arslan ve Üyeleri, Tarsus Otizm Derneği Başkanı Fatih Düzenli ve Üyeleri, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grup Başkanı Nazan Şengül ve Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şube Başkanı Ali Çelik ve Üyeleri, Tarsus Görme Engelliler Derneği Başkanı Fikri Topuz ve Üyeleri, Tarsus Hemoglobinopati Derneği Başkanı Emine Türker ve Üyeleri, Tarsus İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Ali Şenatak ve Üyeleri katıldı.

İftar Programı Tarsus Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Abdulvahit Karabacak'ın Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve ardından okuduğu ezan ile başladı.

İftar Programı kapsamında hazırlanan iftar yemeğinin ardından Tarsus Müftüsü Murat Akçay, Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve engelli derneklerinin başkanları günün anlam ve önemini anlatan konuşma yaparak programa emeği geçenlere teşekkür ettiler. Ramazan Ayı kutlama mesajlarını sundular. 

İftar Programı, Tarsus Müftüsü Murat Akçay'ın ettiği dua ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder