4 Mart 2024 Pazartesi

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI DR. HALUK BOZDOĞAN TARSUS İNTERNET GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Tarsus İnternet Gazetesi (TARİGDER)'ni ziyaret etti.

Tarsus İnternet Gazetesi (TARİGDER) Başkanı-Gazeteci-Köşe Yazarı Beyhan Balaban ve Yönetim Kurulu Üyeleri'nin hazır bulunduğu ziyarette Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan içinde bulunduğu gündem konularından bahsetti. Seçime dair geçirdiği son süreci ve oğlu Ozan Mehmet Bozdoğan ile birlikte çıktığı yolda yaptığı çalışmaları aktardı. Kendisine yapıldığını iddia ettiği demokrasi katlimanı anlattı. Dernek üyeleri tarafından sorulan soruları yanıtladı. Dernek binasını ziyarete gelen vatandaşlar ile de yakından ilgilenen Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan misafirperverliğinden dolayı Tarsus İnternet Gazetesi (TARİGDER) Başkanı-Gazeteci-Köşe Yazarı Beyhan Balaban ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne teşekkür etti. 

Tarsus İnternet Gazetesi (TARİGDER) Başkanı-Gazeteci-Köşe Yazarı Beyhan Balaban ve Yönetim Kurulu Üyeleri'de sırayla söz alarak Tarsus'a dair beklentilerini, görüş ve önerilerini sundular. Dernek ile ilgili bilgilendirme yaparak ziyaretinden dolayı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a teşekkür ettiler. 

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret, Dernek Üyesi Şair Fatma Özger Bilgiç'in Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan'a kitap takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder