27 Eylül 2023 Çarşamba

TARSUS İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU'NDAN İTFAİYECİLERE ANLAMLI ZİYARET

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri 25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma/İtfaiye Haftası kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü nezdindeki öğrenciler ile birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği'ni ziyaret etti. 

Ziyarette, Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği Müdürü Kenan Demirbolat ve Ekipleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Atgirmez Kadın Çocuk Atölyesi öğretmenleri ve öğrencileri, Tarsus Kurtuluş İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri hazır bulundu. 

Ziyarette, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği Müdürü Kenan Demirbolat İtfaiye Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. 25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma/İtfaiye Haftası ile ilgili bilgilendirme yaptı. İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Amiri İsmail Ceyran'da itfaiye temel bilgilerini aktardı. Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurul Üyesi-Tarsus Belediyesi Hakan Yıldırım ve Tarsus Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Hasibe Çetinay İlçe İnsan Hakları Kurulu'nun yaptığı çalışmaları anlatarak 25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma/İtfaiye Haftası ile ilgili mesaj sundu. Mersin Büyükşehir Belediyesi Atgirmez Kadın Çocuk Atölyesi öğretmenleri ve öğrencileri, Tarsus Kurtuluş İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri de 25 Eylül-1 Ekim Yangından Korunma/İtfaiye Haftası ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi. 

Sevgi, vefa ve çocuk masumiyeti ile bir başka anlam kazanan ziyaret Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri'nin Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Tarsus Grup Amirliği Müdürü Kenan Demirbolat'a çiçek takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder