13 Eylül 2023 Çarşamba

AKDENİZ GAZETESİ'NİN VE TARSUS İDMAN YURDU'NUN EMEKTARI MEHMET CAN BULUT SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Tarsus Akdeniz Gazetesi Kurucusu/Başyazarı-Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yöneticisi Mehmet Can Bulut sevenlerinin ve sevdiklerinin göz yaşları arasında, dualarla ebedî istirahatgâhına tevdî edildi.

Tarsus Merkez Kabristanı'nda düzenlenen cenâze törenine Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Tarsus Protokolü, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik Heyeti ve Futbolcuları, basın mensupları, merhum Mehmet Can Bulut'un ailesi, sevenleri ve sevdikleri katıldı. 

Büyük emek verdiği Tarsus İdman Yurdu söz konusu olunca ses tonu ve yüz ifadesi değişen, kurucusu olduğu Tarsus Akdeniz Gazetesi ile okurlarına doğru, tarafsız ve ilkeli haber aktarmak adına mücadele veren Merhum Mehmet Can Bulut'un Tarsus İdman Yurdu bayrağına ve Tarsus Akdeniz Gazetesi'nin sayfalarına sarlı tabutunu Tarsus İdman Yurdu futbolcuları omuzlarında taşırken duygular ve göz yaşları duaya durdu. 

Son yolculuğuna uğurlanan Tarsus Akdeniz Gazetesi ve Tarsus İdman Yurdu'nun emektarı Mehmet Can Bulut'a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, sevdiklerine ve tüm basın camiasına Sabr-ı Cemil niyaz ederim. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder