7 Şubat 2022 Pazartesi

TARSUS GÜNEŞ KREŞ 'KAR ETKİNLİĞİ' İLE ÇOCUKLARA UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Tarsus Güneş Kreş 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ikinci dönemine eğlence temalı 'Fen-Doğa Etkinlikleri' kapsamında 'Kar Etkinliği' ile start verdi. 

Tarsus Güneş Kreş Kurucu-Müdürü Kerim Sümbül 'Kar Etkinliği' ile ilgili yaptığı açıklamada çocuk gelişimi ve eğitiminde 'Fen-Doğa Etkinlikleri'nin önemine dikkat çekti. Çocukların çok yönlü düşünebilmelerini, merak duygularını ve yeteneklerini geliştirmelerini, problem çözme becerileri kazanmalarını, yaşayarak, yaparak ve öğrenerek dünyayı keşfetmelerini sağlayan 'Fen-Doğa Etkinlikleri' kapsamında Güneş Kreş Bahçesi'nde 'Kar Etkinliği' düzenleyerek hayatında hiç kar görmemiş çocuklara kar'ın saflığında bir anı yaşatmayı hedeflediklerini belirtti. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı'nın ikinci dönemine çocukların sevinç çığlıkları ve mutluluk saçan bakışları ile başlamak istediklerini söyledi. Tarsus Güneş Kreş ailesi olarak Tarsus Halkı'na kaliteli hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz dedi.


Bahçesinde çeşitli ağaçların, 'Hayvanat Bahçesi'nin, 'Organik Tarım Alanı'nın, oyun parkının ve saman balyalarından oluşan kamelyanın bulunduğu; çocuklara insan, doğa ve hayvan sevgisinin öğretilmeye çalışıldığı 'Tarsus Güneş Kreş' düzenlediği 'Kar Etkinliği' ile çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder