19 Şubat 2022 Cumartesi

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ TARSUS İLÇE KAÇEP BAŞKANLIĞI İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe KAÇEP Başkanlığı Tarsus İlçe Teşkilat Binası'nda 'İstişare Toplantısı' düzenledi.

Toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediyesi Meclis Üyesi Nükhet Koç Çelik, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediyesi Geçmiş Dönem Meclis Üyesi Yeşim Sancaktar, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl KAÇEP(Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları) Başkanı Fadime Şen, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkan Yardımcısı Esra Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe KAÇEP Başkanı Fethiye Rüzgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı. 

Toplantı, Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe KAÇEP Başkanı Fethiye Rüzgar'ın açılış konuşması ile başladı. Fethiye Rüzgar konuşmasında teşkilat bünyesinde yapılan çalışmaları değerlendirerek toplantıya katılanlara teşekkür etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz toplantıda yaptığı konuşmada kadınların ülke, toplum ve siyasetteki yeri ve önemini anlattı. Katılımcılara başarı dileyerek teşekkür etti. 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl KAÇEP Başkanı Fadime Şen ise yaptığı konuşmada önceki yıllarda yapılan seçimleri değerlendirerek sonraki yıllarda yapılacak olan seçimlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Kadının sosyal ve siyasal yaşamdaki rolünü ve sorumluluklarını hatırlattı. Öneriler sundu. Algı yönetiminden bahsetti. Teşkilatın aile kurumu ile denk olduğunu hatırlattı. Her ailede hata yapan olur diyerek insanların hatalarını düzeltmelerine fırsat vermenin, onları affetmenin ve anlayışla karşılamanın önemine dikkat çekti. Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadele ederek zafere ve başarıya odaklanmalıyız dedi. Emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. 

Katılımcıların sorularının yanıt bulduğu toplantı, toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder