21 Şubat 2022 Pazartesi

İSTİFALARI İLE SÜREKLİ GÜNDEME GELEN TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ BAŞKANI-İŞ ADAMI HARUN ŞAHİN KIRBIYIK’IN İSTİFASI KABUL EDİLDİ

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yazılı açıklama yaparak Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık ve 4 Yönetim Kurulu Üyesi'nin istifa ettiklerini belirtti.

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Sezona büyük umutlarla başlayan takımımız Sayın Şahin Kırbıyık başkanımızın onca fedakarlıklarına rağmen beklenen başarıyı gösterememiştir.

Şahin Kırbıyık  ikinci yarıya  yeni yönetim kurulu ile yani bizlerle başlamıştır. Bu yönetim partiler üstü siyasi bir düşünce gözetilmeksizin  her görüşten insanın yer aldığı tarafsız bir yönetim kuruludur.

Sayın Şahin Kırbıyık geçmişten dersler çıkardığını ve eski hatalarını tekrarlamayacağını söyleyerek kendi tabiriyle direksiyona kendisi geçmiş  ve yeniden transferler yapmıştır. Yeni anlaşma yaptığı teknik direktörümüze tam yetki vererek yeni hedefler belirlemişlerdir.

Başkanımızın güvendiği arkadaşlarının bu görevi suistimal ettiği ve bu sistemde  başarılı olamayacağına kendileri karar vererek, teknik direktörümüzün sözleşmesi karşılıklı fesh edilmiştir.

Birçok görüşmemizde istifa  etmemesi yönünde ricada bulunmamıza rağmen bir ay önce başkanımız sağlık sorunları ve işlerinin yoğun olmasını sebep olarak göstererek noter aracılığı ile istifasını yönetime göndermiştir. Bizler  tekrar aramıza döner düşüncesiyle  yaptığımız yönetim kurulu toplantısında istifasını kabul etmemiştik.

Ancak dört arkadaşımızın daha istifaları söz konusu olmuş, bu dört arkadaşımıza da  istifa etmemeleri gerektiği konusunda gerekli rica ve telkinlerde  bulunulmuş olup, arkadaşlarımız istifada ısrarlı olmuşlardır. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan toplantıda Sayın Şahin Kırbıyık ve diğer dört arkadaşımızın istifaları kabul edilmiştir.

Yüz yıllık çınar olan Tarsus İdman Yurdumuzun kapanmasını ya da kayyuma gitmesine kimsenin gönlü razı olmazdı. Bizler yönetim kurulu olarak gövdemizi taşın altına koyarak bu görevden asla kaçmadık.

Eski dönemlerde olduğu gibi belediye başkanlarımızın destek olduğu Tarsus İdman Yurdumuza belediye başkanımız Sayın Haluk Bozdoğan destek olacağının sözünü vermiş olup, kendisine bu sorumluluktan kaçmadığı için  verdiği vereceği destekler  için tüm Tarsus adına  teşekkür ediyoruz.

Tarsus İdman Yurdu kimsenin şahsi malı olamaz. 100 yıldan beridir var olan kulübümüz var olmaya  devam edecektir.

Taraftara sözümüz; Uşakspor maçında dik duruş ve onurlu mücadele veren teknik ekip ve futbolcularımıza takımın gerçek sahibi olarak takımlarına sahip  çıkmaları ve çarşamba günü Kırşehirspor maçında takımlarına destek olmaları yönündedir.

Karşılaşmanın bilet fiyatları 1 tl olacaktır."

İstifaları ile sürekli gündeme gelen Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı-İş Adamı Harun Şahin Kırbıyık'a Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü'ne verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder