4 Şubat 2022 Cuma

ÇOCUK MASUMİYETİ KAR'IN MUHTEŞEM GÜZELLİĞİNDE MUTLULUĞA DÖNÜŞTÜ

Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 'Haydi Çocuklar Kar’a Gidelim' sloganıyla düzenlenen etkinlikte çocuk masumiyeti kar'ın muhteşem güzelliğinde mutluluğa dönüştü.

Etkinliğe, Tarsus Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Harun Doğan ile birlikte Tarsus Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve personelleri, Tarsus'ta faaliyet gösteren basın mensupları, Tarsus'un muhtelif mahallelerinde ikamet eden ve ömründe hiç kar görmemiş çocuklarla birlikte aileleri katıldı. 

Yüzlerce çocuğun aileleri ile birlikte doyasıya eğlendiği 'Haydi Çocuklar Kar’a Gidelim' etkinliği yoğun talep üzerine Gülek Mahallesi’nde iki gün düzenlendi. 

Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı etkinlikle ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan hayatları boyunca ilk defa kar gören minik yüreklerin sevinci olmak için etkinlikler düzenlediklerini ifade ederek geleceğimiz olan çocuklarımızın yaşantısına renk katmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi. Bu tarz etkinlikler düzenleyerek çocukların mutluluğuna ortak olmaya devam edeceklerini dile getirdi. Emeği geçenlere teşekkür etti. 

Etkinlikte, yarıyıl tatilinin ve kar'ın keyfini çıkaran çocuklar kartopu oynayarak kardan adam yaptı. Palyaçolar minik yüreklerin yüzünü boyayarak balon hediye etti. Çocuklar ve aileleri müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Tüm katılımcılara yemek ve çay ikram edildi. 

Etkinlik, memnuniyet duyguları ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

https://eminekurengulname.com/

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder