5 Aralık 2020 Cumartesi

TARSUS GENÇLİK DERNEĞİ'NİN 'GELECEĞE NUTUK VER KAMPANYASI' YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Tarsus Gençlik Derneği'nin 15-20 yaş gençlerin talepleri doğrultusunda başlattığı 'Geleceğe Nutuk Ver Kampanyası' Tarsus'ta yoğun ilgi gördü. 

Tarsus Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir kampanya ile ilgili yaptığı açıklamada;

"Tarsus Gençlik Derneği Cumhuriyet’in 97.yıldönümü dolayısıyla, gençlerimizin talepleri doğrultusunda 'Geleceğe Nutuk Ver Kampanyası'nı başlattı. Tüm Tarsus Halkı'nın beğeni ve ilgisini çeken kampanyamız kapsamında 30 Ağustos ve 29 Ekim tarihleri arasında bağışcılardan topladığımız Nutuk Kirabı'nı 15-20 yaş grubu gençlere ücretsiz dağıttık. Şuana kadar 1923 adet dağıttığımız Nutuk Kirabı'nın bağışçılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yazdıklarının özellikle gençlere ışık olmasını arzu etmiştir. Nutuk, Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza adım adım yürüyüş hikayemizdir. Nutuk, Türkiye Cumhuriyeti'nin varoluş hikayesidir. 'Geleceğe Nutuk Ver Kampanyası' ile yol göstericimiz Nutuk'u birkez daha hatırlatmak istedik. Nutuk’un gençlerimize ışık olmasının ve elden ele, evden eve dolaşmasının umudu ile başlattığımız bu kampanyamızın sizlerin desteği ile sonsuza dek devam etmesini temenni ediyoruz" dedi.

Tarsus Gençlik Derneği'nin 'Geleceğe Nutuk Ver Kampanyası' Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün tarihe ve eleceğe ışık tutan Nutuk Kitabı'nın önemine vurgu yaparken, bağışçılarla gençler arasında sevgi köprüsünün oluşmasına neden oldu. Tarsus Halkı'nın beğeni ve ilgisini toplayan kampanyanın uzun süre devam edeceği düşünülüyor.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder