19 Aralık 2020 Cumartesi

GÜL NAME EMİNE KUREN'DEN GENÇLİK DERNEĞİ BAŞKANI DENİZ DURMUŞ ÖZDEMİR'E ZİYARET

Gül Name Köşe ve Blog Yazarı Emine Kuren Tarsus'ta faaliyet gösteren Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Tarsus'ta geçmişten günümüze faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının dünü ve bugünü değerlendirilerek Tarsus'a kazanımları konusu üzerinde duruldu. Gül Name Köşe ve Blog Yazarı Emine Kuren yaptığı çalışmalarla ilgili bilgilendirme yaparken Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir'de Gençlik Derneği ve yakın zamanda okuyucularının beğenisine sunduğu 'Gençliğe M. Kemal'den Mesaj Var' kitabı ile ilgili açıklama yaptı. 

Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir yaptığı açıklamada; "Gençlik Derneği'ni 22.03.2020 tarihinde Tarsus'ta kurduk. Gençlerin her kademedeki eğitim-öğretim kurumlarında, çalıştıkları iş kollarında yönetime katılmalarını sağlayarak kendilerini eğitmelerini, yetiştirmelerini, geliştirmelerini amaç edindik. Ayrıca, sorunlarını araştırarak çözüm yolları bulunmasını ve destek sağlanmasını hedefledik. Biliyoruz ki; geleceğimizin teminatı olan gençlere yatırım, geleceğe yatırım yapmak demektir. Öyle ki; gençlerin bizlerden aldığı bayrağı daha ileriye taşıyacaklarına inancımız her zaman tamdır. "Gençliği yetiştiriniz. Onlara bilim ve kültürün olumlu fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği her bir sözünün gençleri eğitmekteki, yetiştirmekteki ve geliştirmekteki en güçlü rehberler olduğunu gördük. Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatı ve yaptıkları bugüne kadar yerli ve yabancı birçok yazar tarafından anlatıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü daha iyi anlayabilmek için onu farklı açılardan anlatan en iyi kitaplara bakmanın doğruluğuna inandık. 'Gençliğe M. Kemal'den Mesaj Var' ismi ile özet olarak yayımladığımız hacmi küçük, içeriği büyük kitabımızda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün her alanda söylediği en güzel sözleri bir araya getirdik. Gençliğe ışık tutan sözlerini derlemeye çalıştık. Elbette ki Atatürk, sadece bu tür eserlerle değerlendirilip yaşatılamaz. Nitekim, kitabımızla bir nebze olsa da faydalı olabilirsek ne mutlu bize... Atatürk’e ilişkin araştırmalar genişledikçe yeni metinler ve belgeler yayımlandıkça bu gibi derlemelerin, şüphesiz daha mükemmelleri meydana gelecektir. Bununla beraber, bugünkü imkânlar içinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun gerçek ruhunu yansıtan düşüncelerini sunarken görevimizi yapmış olduğumuza inanmaktayız" dedi.

Gençlik Derneği Başkanı Deniz Durmuş Özdemir Gül Name Köşe ve Blog Yazarı Emine Kuren'in yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek 'Geleceğe M. Kemal'den Mesaj Var' kitabını hediye etti. Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Türkseven Gül'de Gençlik Derneği maskesi hediye etti.

Ziyaret, memnuniyet duyguları ile son buldu. 

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder