6 Mart 2020 Cuma

TARSUS GENÇLİK MERKEZİ'NİN 'SİZCE YILIN KADINI KİM OLMALI?..' ANKETİ SONUÇLANDI

Tarsus Gençlik Merkezi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği  'Sizce Yılın Kadını Kim Olmalı?..' anketi sonuçlandı. Ankete verilen cevaplar doğrultusunda Tarsus'un Altaylılar Mahallesi'nde ikamet eden Bilge Doğan yılın kadını seçildi.

Tarsus Gençlik Merkezi'nin 'Yılın Kadını Ödül Töreni'ne Tarsus Gençlik Merkezi Başkanı Deniz Durmuş Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus Altaylılar Mahalle Muhtarı Perihan Özcan, ZİÇEV Tarsus Özel Makbule Ölçen Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdüresi Yasemin Türkseven Gül, Gül Name Köşe Yazarı Emine Kuren, yılın kadını seçilen Bilge Doğan ve ailesi katıldı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tarsus Gençlik Merkezi Başkanı Deniz Durmuş Özdemir açıklamasında; 'Sizce Yılın Kadını Kim Olmalı?..' anketimize yazdığı köşe yazısı ile cevap veren Gül Name Köşe Yazarı Emine Kuren'in yazısı bize ilham oldu. Anketimize verilen cevapları değerlendirdiğimizde de Bilge Doğan herkesin seçimi oldu. Engelli çocuğu ve alzheimer hastası eşi ile yıllardır verdiği mücadele herkesin takdirini kazandı. Bir anne ve bir eş olarak sergilendiği dik duruş gönlümüze dokundu. Bilge Doğan Hanım'ı onurlu mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz ve onun nezdinde tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz' dedi.

Duygusal anların yaşandığı tören plaket takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder