10 Mart 2020 Salı

'AİLE İÇİ İLETİŞİM' SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu'nun düzenlediği 'Aile İçi İletişim' semineri Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Üyesi Cengiz Saydam'ın anlatımıyla Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.
Seminere Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Grubu, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi personelleri ve gönüllüleri, Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Üyeleri, alzheimer hastası ve hasta yakınları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte davetliler katıldı.
Seminer, Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörü Emine Can'ın bilgilendirme konuşması ile başladı. Emine Can konuşmasında Aile ve Dini Rehberlik Bürosu bünyesinde yapılan çalışmaları anlattı. Katılımcılara ve seminere emeği geçenlere teşekkür etti.
Tarsus Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Üyesi Cengiz Saydam konuşmasına ailenin ve iletişimin tanımını yaparak başladı. Yazar Gary Chapman'ın 'Beş Sevgi Dili' kitabından 'Beş Sevgi Dili' konusunu sosyal yaşamdan örnekler vererek anlattı. Aile içi iletişimde temel değerlere değinerek bu değerler doğrultusunda iletişimi diri tutmanın önemine değindi. Katıcımlardan gelen soruları yanıtladı. Tüm şehitler için Kur'an okuyarak dua etti.
Seminer, hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder