14 Şubat 2018 Çarşamba

TARSUS HALKI SEVGİDE BULUŞTU

Tarsus Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği'nin 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla ortaklaşa organize ettiği Hasan Önal Konseri ve Semazen Gösterisi geniş bir katılımla Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.
Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şebesi Tarsus Temsilciliği adına açılış konuşmasını yapan Nazan Şengül konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek "'Vatanımız için şehit olmuş askerim. Milletçe ağlıyoruz acımız çok derin. Bitmeli bu terör, içimiz olmalı artık serin. Şehitler ölmez vatan bölünmez!..' Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği olarak tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Böylesi anlamlı bir günde ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize, vatan uğrunda mücade eden polislerimize, askerlerimize sevgimizi ifade etmek istedik. Sevgi varsa her şey güzel olur. Sevgi güçtür. Sevgi birliktir. Sevgi dayanışmadır. Sevgi değişimin sihridir." dedi.
Programa katılan tüm katılımcılar İlahi sanatçısı Hasan Önal'ın seslendirdiği birbirinden güzel ilâhilerle huzuru bulurken 'Semazen Gösterisi' ile Hz. Mevlâ'nın insanlığa sunduğu evrensel sevgi mesajını hissederek yaşadılar.
Program sonunda tüm katılımcılara Tarsus Belediyesi ve Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği tarafından gül dağıtılırken hazırlanan ikramlar sunuldu. Programla tüm katılımcılar sevgide buluştu.
Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder