1 Şubat 2018 Perşembe

DAMDAN DÜŞENLER TARAYDA'DA BULUŞTU

Alzheimer Hastalığı'na yönelik yaptığı çalışmalarla her kesimden insanının beğenisini ve takdirini kazanan Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği Aydan Dirik'in işletmeciliğini yaptığı Tarayda Antik Cafe'de bir araya geldi.

Temsilcilik adına açıklama yapan Tarsus Temsilciliği "çağın hastalığı olan Alzheimer Hastalığı ile ilgili çalışmalar yaparak toplumu bilinçlendirmenin amacı ve gayreti ile yola çıktık. Bazı üyelerimizin alzheimer hastası olan yakınları var. Hasta yakınları böylesi zor bir hastalıkla ilk karşılaştığında tabiri caizse 'damdan düşer gibi oluyorlar.' Alzheimer Derneği hastalık karşısında ne yapacağını bilemeyen, ruhsal olarak büyük bir çöküntü yaşayan ve çıkış yolu arayan hasta yakınlarına uzanan şefkatli bir eldir. Tüm halkımızı şefkat eli babındaki Alzheimer Derneği'nin çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz. Tarayda Antik Cafe ile Tarsus Halkı'nı bir birinden güzel antikalarla ve lezzetli menülerle buluşturan Aydan Dirik'e hayırlı olsun diyoruz ve çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz." dedi.

Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi Tarsus Temsilciliği Tarayda Antik Cafe işletmecisi Aydan Dirik'in hazırladığı kahvaltı menüsü ile lezzet yolculuğuna çıkarken temsilcilik bünyesinde yapılan çalışmalarla ilgili durum değerlendirmesi yaptı ve yeni dönemde yapılması planlanılan çalışmaları karara bağladı.

Emine KUREN

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Yazılarımın izinsiz ya da kaynak belirtilip link verilmeksizin kopyalanması, yayınlanması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na göre suçtur...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder