22 Aralık 2023 Cuma

YENİ YIL HEDİYELERİ ATÖLYESİ KATILIMCILARDAN TAM NOT ALDI

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun düzenlediği 'Yeni Yıl Hediyeleri Atölyesi' @iplikler.renklinin mimarı Birgül Otacı'nın gözetiminde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu kişisel ve toplumsal iletişimde önemli bir rol oynayan hediyeleşmenin önemine dikkat çekmek, yaklaşan yeni yılda bireylerin el emeği göz nuru ile hazırladıkları hediyeleri sevdikleri ile paylaşmanın ayrıcalığını yaşatmak amacı ile 'Yeni Yıl Hediyeleri Atölyesi'ni düzenlediklerini belirtti. 2023-2024 Çalışma Dönemi boyunca farklı alanlarda ve konseptlerde atölyeler düzenleyeceklerini ifade ederek Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenledikleri tüm etkinliklere, projelere ve çalışmalara herkesi davet etti.

'Yeni Yıl Hediyeleri Atölyesi'nde katılımcılar kendi aralarında hasbihal ederek ürettikleri ürünlerin keyfini doyasıya yaşadı. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenlediği 'Yeni Yıl Hediyeleri Atölyesi' katılımcılardan tam not aldı. 

Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder