13 Aralık 2023 Çarşamba

AYAKLARIMIZIN BİZE ANLATTIKLARI DOKTOR SUNUMLARI'NDA GÜNDEM OLDU

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu'nun 'Doktor Sunumları' kapsamında düzenlediği 'Ayaklarımız Bize Ne Anlatıyor?..'konulu sunum Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde gerçekleşti. 

'Ayaklarımız Bize Ne Anlatıyor?..' sunumunda Fizyoterapist Ecenur Küçük ayak sağlığının öneminden bahsetti. Ayak analizinin tanımını yaparak ayak analiz çeşitlerini anlattı. Ayak ve yürüme analizi ne zaman yapılır, ayak analizi nasıl yapılır, ayak hastalıklarının teşhisi ve tedavi yöntemleri, ayak analizi yaptırmanın avantajları, ayak analizi sonuçları ne anlatır konularını sosyal yaşamdan örnekleri ile birlikte aktardı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Fizyoterapist Tolga Berge ise 5 halka 1 zincir sağlık doktrinini oluşturan fiziksel aktivite, beslenme düzeni, dinlenme süresi, stres düzeyi, psikolojik durum konularını sosyal yaşamdan örnekleri ile anlattı. Katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. 

Ayaklarımızın bize anlattıklarının gündem olduğu sunum hediye takdimi ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 



Emine GÜLNAME 

https://www.youtube.com/@EmineGULNAME

http://eminegulname.com

https://gullnamee.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder