30 Mart 2023 Perşembe

TARSUS İLÇE İNSAN HAKLARI KURULU 2023 YILI MART AYI TOPLANTISI YAPILDI

Tarsus Kaymakamlığı İlçe İnsan Hakları Kurul Toplantısı Erdinç Şahin Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda Kurul Başkanı ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu başkanlığında yapıldı.

Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu 2023 yılı Mart Ayı Toplantısı'na Kurul Başkanı ve Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, İlçe İnsan Hakları Kurulu Üyeleri ve İlçe İnsan Hakları Kurulu Katılımcı Üyeleri ile birlikte Tarsus'ta faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri davetli olarak katıldı.

Toplantıda, Şubat ve Mart aylarında yapılan etkinliklerle ilgili bilgilendirme yapıldı. Bir önceki Ocak ayı toplantısında alınan kararlarla ilgili değerlendirme yapıldı. Tarsus'ta faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlara yönelik yapılan ziyaretlerle ilgili ilgili komisyon tarafından hazırlanan rapor okundu. Yapılması planlanan ziyaretler karara bağlandı. Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu Toplantısı'na davet edilen bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Tarsus'ta yaptığı faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yaptı. Tarsus İlçe İnsan Hakları Kurulu tarafından hazırlanan 2023 Eylem Planı ve Çalışma Takvimi'ne göre Nisan ve Mayıs aylarındaki gün ve haftalarla ilgili etkinliklerinin yapılabilirliliği değerlendirildi. 

Toplantı, temennilerle ve toplu hatıra fotoğrafının çekiminin ardından son buldu. 

Emine KUREN

https://www.youtube.com/c/EmineKUREN

https://eminekurengulname.com/

http://gullnamee.blogspot.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder